Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille

Tietosuojakäytäntö

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytännön - jotka selitetään lyhyesti tässä

Keräämämme henkilötiedot:

  • Verkkosivuillemme syöttämäsi tiedot
  • Kun rekisteröit profiilisi, ostat tuotteita, lähetät palautetta tai kommunikoit asiakaspalvelun kanssa.
  • Sijaintisi, käyttösi ja käyttämäsi tekniikka kolmansien osapuolten tarjoajien kautta.

Mihin käytämme tietoja?

Palvelun toimittamiseksi, aikasi säästämiseksi, ymmärtääkseen, miten palveluitamme ja tuotteitamme voidaan parantaa, tarjotakseen sinulle räätälöityä ainutlaatuista sisältöä ja tehdäkseen palvelusta turvallisen.

Turvallisuus

  • Suhtaudumme turvallisuuteen vakavasti. Järjestelmä perustuu viimeisimpään ja turvallisimpaan Shopify-tekniikkaan.
  • Kaikki viestintä palvelimemme kanssa on salattu

Jaamme tietoa muiden kanssa, kun:

Pyydät sitä turvallisuussyistä kolmansilta toimittajilta (maksu/analyysi) tai jos epäillään turvallisuutta tai lain rikkomista.

Oikeus tulla unohdetuksi - GDPR

Otamme yksityisyytesi vakavasti. Jos haluat henkilötietojesi poistettavan, sinulla on yksityisyyttäsi koskevia huolenaiheita tai sinulla on palautetta, ota meihin yhteyttä osoitteessa hello@volantaroma.com.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VOLANT

YLEISKATSAUS

Tervetuloa Volantiin!

Tämän verkkosivuston omistaa ja sitä ylläpitää Blue Ocean FMCG Tech Group AS, joka on norjalainen rekisteröity yritys, jolla on norjalainen yritystunnus 925 058 882 ja joka on rekisteröity osoitteeseen Brochmanns gate 7, 0470 Oslo. 

Tässä tietosuojakäytännössä (tämä "tietosuojakäytäntö") esitetään Blue Ocean FMCG Tech Group AS:n ja sen tytäryhtiön ja tytäryhtiöiden (yhdessä "Volant") tietosuojakäytännöt ja käytännöt, siitä, miten Volant kerää henkilötietoja. Siinä kuvataan myös, kuinka Volant ylläpitää, käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee tietoja, joita Volant on kerännyt sinulta tämän verkkosivuston ja muiden Volantin ylläpitämien tai tarjoamien verkkosivustojen kautta, mukaan lukien www.volant.no, www.volantarona.com ja erilaiset aliverkkotunnukset (yhdessä "Sivustot"); vähittäiskaupat ("Kaupat"); asiakaskokemuksemme ("CX"); samoin kuin muut sovellukset tai palvelut, jotka näyttävät tämän käytännön (yhdessä "Palvelut"), ja muut paikat tai keinot, joilla voimme kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja. Tässä tietosuojakäytännössä määritetään myös, miten voit päästä käsiksi tiettyihin tietoihin, joita Volant voi kerätä sinusta. Tässä tietosuojakäytännössä "henkilökohtaisilla tiedoilla" tarkoitetaan tietoja tai mielipiteitä henkilöstä, jonka henkilöllisyys on ilmeinen tai joka voidaan kohtuudella varmistaa tiedoista tai mielipiteistä, kuten sovellettavissa tietosuojalaeissa on määritelty tarkemmin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, yhteystietosi ja muut henkilökohtaiset Palvelujen kautta kerätyt tiedot.

Huomaa, että Sivustot voivat sisältää linkkejä muille kolmansien osapuolten verkkosivustoille, joita Volant ei ohjaa tai ylläpidä. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske tällaisia kolmansien osapuolten verkkosivustoja, eikä Volant ole vastuussa tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä. Siksi Volant kannustaa sinua pyytämään ja tarkistamaan kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt ennen henkilötietojesi paljastamista kyseisille osapuolille tai vierailemista kolmansien osapuolten verkkosivustoilla.

TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

Volant pidättää oikeuden muuttaa, muuttaa, lisätä tai poistaa tämän tietosuojakäytännön osia milloin tahansa ja aika ajoin ilman erillistä ilmoitusta sinulle. Volant katsoo Sivustojen ja Palvelujen käyttösi jatkamisen muutoksien jälkeen uusien käyttöehtojen hyväksymisenä. Kaikki versiot julkaistaan Sivustoille, ja niitä sovelletaan kaikkiin henkilökohtaisiin tietoihin, jotka on kerätty lähetyspäivänä tai sen jälkeen. Volant hankkii tarvittavat suostumukset sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, jos se pyrkii keräämään, käyttämään tai luovuttamaan henkilötietojasi muihin tarkoituksiin kuin niihin, joihin suostumus on saatu, ellei laki toisin vaadi tai salli. Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 23 heinäkuuta 2020.

TIETOJEN KERÄÄMINEN

Volant voi kerätä henkilökohtaisia tietoja liittyen Volantin tuotteiden ja palveluiden käyttöön tai ostamiseen, myös Kaupoissa tai Sivustojen kautta tai Palvelujen käytön kautta, jotka voivat sisältää tietoja, jotka on annettu seuraavien toimintojen yhteydessä:

Lomakkeiden rekisteröiminen tai täyttäminen Sivustoissa tai Myymälöissä. Tämä sisältää tietoja, joita annat, kun pyydät lisätietoja Volantin tuotteista ja palveluista tai rekisteröidyt vastaanottamaan Volantin sähköpostiuutiskirjeitä tai kuponkeja.

Profiilin täydentäminen Sivustoille.

Tuotteiden tai palvelujen ostaminen Volantilta joko kaupasta tai sivustojen kautta.

Tuotepalautteen antaminen tai muiden hakemusten tekeminen ja lähettäminen Volantille.

Pyydät tietoja tai apua Volantilta. Volant voi myös säilyttää kopion kaikista sille lähettämistäsi viestinnästä tai kirjeenvaihdosta, mukaan lukien mahdolliset sähköpostiviestit.

Osallistut tai vastaat kuluttajatutkimuksiin tai kuluttajien mielipiteisiin, huolenaiheisiin ja mieltymyksiin koskeviin kysymyksiin Volantin tuotteista ja palveluista.

Osallistut kuluttajakilpailuihin ja muihin kampanjoihin.

Muiden Sivustojen tai Palvelujen ominaisuuksien käyttö, joita saatetaan tarjota ajoittain, ja jotka saattavat tarvita tällaisia tietoja ominaisuuden hyödyntämiseksi (mukaan lukien käyttöehdoissa määritelty Hakemus).

Henkilökohtaisia tietoja, joita Volant voi kerätä, voivat olla nimesi, käyttäjänimesi, salasanasi, sähköpostiosoitteesi, ikäsi, syntymäaikasi, sukupuolesi, osoittesi, puhelinnumerosi, luottokortin ja maksukortin numerot (vanhenemispäivä), henkilökohtaiset mieltymykset ja muut henkilökohtaiset tiedot, jotka päätät sisällyttää profiiliisi tai muuhun viestintään Volantille. Lisäksi Volant voi kerätä lisätietoja palveluiden tai sivustojen käyttäjiltä. Vakuutat ja takaat, että sinulla on oikeus ja valtuudet tai olet saanut kaikki tarvittavat suostumukset luovuttaa tietoja, mukaan lukien toisen henkilön henkilökohtaiset tiedot, jotka olet antanut Volantille.

Volant voi myös kerätä tietoja, jotka eivät välttämättä ole henkilökohtaisia tietoja ja jotka voivat sisältää muun muassa sivustoilla ja Palveluissa käyntien tiheyden, reitit, joilla käyttäjät käyttävät Sivustoja ja Palveluita, sekä sivustoissa ja Palveluissa saatavilla olevien hyperlinkkien käytön. Volant tai sen palveluntarjoajat ja edustajat voivat käsitellä ja käyttää näitä koostettuja tietoja eri tarkoituksiin, mukaan lukien muun muassa näiden tietojen analysointi trendien ja tilastojen osalta, Sivustojen ja palveluiden kehittäminen sekä Sivustojen ja palveluiden ominaisuudet ja palvelut, käyttötapojen arviointi tai markkinointialoitteiden suunnittelu ja arviointi. Nämä tiedot kerätään tietyillä työkaluilla ja menetelmillä, kuten IP-osoitteesi keräämisellä tai evästeiden käytöllä, ja niitä ylläpidetään, käytetään ja luovutetaan kootussa muodossa, ellei toisin mainita.

MUISTA LÄHTEISTÄ KERÄÄMÄMME TIEDOT

Volant voi saada tietoja sinusta muista lähteistä ja yhdistää ne tietoihin, joita keräämme suoraan sinulta. Käytämme näitä tietoja ymmärtääksemme paremmin kiinnostuksen kohteitasi ja analytiikkatarkoituksiin.

EVÄSTEET

Kuten monet verkkosivustot, Volant käyttää "evästeitä" pitääkseen kirjaa vierailustasi Sivustoilla ja Palvelujen käytöstä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka web-palvelin siirtää ja tallentaa tietokoneen tai mobiililaitteen kiintolevylle. Sen voi lukea vain palvelin, joka lähetti sen sinulle. Nämä tiedot eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti ja pysyt nimettömänä, ellet ole toisin toimittanut Volantille henkilökohtaisia tietoja.

Evästeet auttavat Volantia parantamaan Sivustoja ja Palveluja sekä tarjoamaan yksilöllisempää palvelua mahdollistamalla Volantin arviot yleisön koosta ja käyttötavoista; tallentamaan tietoja mieltymyksistäsi; nopeuttamaan hakujasi ja tunnistaakseen sinut, kun palaat Sivustoille tai käytät Palveluja. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Jos haluat mieluummin estää tietokonettasi hyväksymästä Volantin evästeitä, voit noudattaa Internet-selaimesi ohjeita. Huomaa kuitenkin, että jos poistat evästeet käytöstä selaimestasi, et ehkä voi käyttää tiettyjä Sivustojen tai Palvelujen osia.

Käytämme evästeitä:

  • Facebook 
  • Pinterest 
  • Google Tag Manager
  • Hotjar
  • Klaviyo
  • Snapchat

IP-OSOITTEET

IP-osoite on tietokoneen numeerinen osoite, jonka avulla se voidaan sijoittaa verkkoon. Volant voi tallentaa IP-osoitteesi, kun vierailet tai käytät Sivustojen palveluita tai ominaisuuksia. Volant voi käyttää IP-osoitettasi yllä mainittuihin tarkoituksiin, auttaa myös diagnosoimaan Volantin palvelimen ongelmia tai hallinnoimaan Sivustoja. Volant voi myös käyttää IP-osoitettasi tunnistamaan sinut, kun Volantin mielestä on välttämätöntä valvoa tämän tietosuojakäytännön tai käyttöehtojen noudattamista tai suojata sivustoja, palveluja, järjestelmiä, tietoja, työntekijöitä, palveluntarjoajia, liikekumppaneita, käyttäjiä, asiakkaita ja muita.

KOLMANNEN OSAPUOLEN ANALYTIIKKA JA SEURANTA

Volant käyttää kolmansien osapuolten tarjoamia automatisoituja laitteita ja sovelluksia, kuten Google Analyticsia (mukaan lukien Google Analyticsin demografiset tiedot ja kiinnostuksen kohteet -raportti) ja Session Analyticsia, arvioidakseen Sivustojemme ja Palvelujemme käyttöä. Voimme myös käyttää muita analyyttisiä keinoja arvioidaksemme palveluitamme. Käytämme näitä työkaluja auttaaksemme parantamaan palveluitamme, suorituskykyä ja käyttökokemuksia. Nämä yksiköt voivat käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita, jotka keräävät tietoja palvelujensa suorittamiseksi. Emme jaa keräämiämme henkilökohtaisia tietoja suoraan näille kolmansille osapuolille. Nämä kolmannet osapuolet voivat kuitenkin kerätä henkilökohtaisia tietoja suoraan evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla. Selvitys näiden kolmansien osapuolten keräämistä tiedoista ja heidän tietosuojakäytännöistään on GOOGLE ANALYTICSIN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ. Niiden, jotka haluavat kieltäytyä Session Analyticsista tai sen käytöstä, tulisi asettaa selaimensa seurausasetuksista "ÄLÄ SEURAA".

Volant kerää tapahtumia ja selainkäyttäytymistä koskevia tietoja verkkosivustollamme. Volant voi käyttää näitä tietoja tarjotakseen sinulle personoituja suosituksia tuotteista ja palveluista. Volant käyttää luotettujen kolmansien osapuolten palveluja tarjotakseen sinulle mielekkäitä suosituksia verkkokokemuksen aikana. Volant jakaa IP-osoitteen, yksilöllisen tunnistenumeron sekä osto- ja selauskäyttäytymisen kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa yhteenlasketusti, mutta ei jaa henkilökohtaisia tietoja näihin tarkoituksiin.

Volant toimii myös luotettujen kolmansien osapuolten kanssa, jotka käyttävät seurantatekniikoita mainosten tarjoamiseen puolestamme Internetissä. Nämä yritykset voivat käyttää evästeitä ja seurantapikseleitä keräämään henkilötietoja, joita ei voida yksilöidä, kuten tarkastellut tavarat, ostoskoriin lisätyt tuotteet ja verkkosivustollamme vierailun aikana ostetut tuotteet, jotta mainokset, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua, voidaan näyttää muilla verkkosivustoilla. Jotkut näistä yrityksistä on lueteltu COOKIES-osiossa.

TIETOSI SUOJAAMINEN

Estääkseen luvattoman pääsyn tai paljastamisen, ylläpitääkseen tietojen tarkkuutta ja helpottaakseen tietojen asianmukaista käyttöä, Volant käyttää fyysisiä, teknologisia ja hallinnollisia menettelyjä suojaamaan Volantin keräämiä henkilökohtaisia tietoja katoamiselta, luvattomalta käytöltä, muokkaamiselta, paljastamiselta tai muulta väärinkäytöltä. Internet- tai langaton lähetys ei kuitenkaan ole koskaan täysin yksityistä tai suojattua. Ymmärrät, että muut voivat lukea tai siepata kaikki Sivustoille tai Palveluiden kautta lähettämäsi viestit tai tiedot. Jos sinulla on kysyttävää Volantin keräämien henkilötietojen turvallisuudesta, ota yhteyttä osoitteeseen: support@volant.no.

HENKILÖTIETOJESI KÄYTTÖ

Volant voi kerätä henkilötietojasi Volantilta sisäisesti, erikseen tai yhdessä aiemmin luotujen tietojen kanssa seuraaviin tarkoituksiin:

Kehittääkseen, parantaakseen, markkinoidakseen, myydäkseen tai muutoin tarjotakseen tietoja, tuotteita tai palveluja;

Luodakseen ja hoitaakseen kaupallisia suhteita, mukaan lukien ostojen tai muiden tapahtumien käsitteleminen ja muiden liiketoimien suorittaminen tai hallinnointi, joita saatat tehdä Volantin kanssa, myös Kaupoissa, Sivustoilla tai niiden kautta;

Järjestääkseen tai hallinnoidakseen kilpailuja tai muita kampanjoita, joihin olet osallistunut;

Ottaakseen sinuun yhteyttä ja vastatakseen mahdolliseen välillämme tapahtuneeseen viestintään;

Vianmäärittääkseen sivustoihin ja palveluihin liittyviä ongelmia;

Mukauttaakseen sivustojen käyttökokemusta tai kotisivua;

Kehittääkseen ja johtaakseen Volantin liiketoimintaa ja toimintaa;

Pannakseen täytäntöön Volantin käyttöehdot tai noudattaakseen tätä tietosuojakäytäntöä;

avaitakseen ja suojatakseen Volantia ja muita kolmansia osapuolia virheiltä, laiminlyönneiltä, sopimusrikkomuksilta, petoksilta, varkauksilta ja muulta laittomalta toiminnalta sekä Volantin käytäntöjen ja sopimusvelvoitteiden noudattamisen tarkastamiseksi;

Liiketoimien, kuten Volantin oston, myynnin, vuokrauksen, sulautumisen, yhdistämisen tai muuntyyppisen hankinnan, luovutuksen, arvopaperistamisen tai rahoituksen, käynnistämiseksi;

Kaikkien lakisääteisten tai lakisääteisten vaatimusten tai määräysten sallimana ja noudattamiseksi;

Päästäkseen, säilyttääkseen, paljastaakseen ja käyttääkseen tililläsi olevia henkilötietoja, kaikkia Hakemuksia (kuten Käyttöehdoissa määritelty), kaikkea sinulle lähetettyä ja sinulta tulevaa viestintää, kaikkia Sivustojen käyttöön liittyviä tietoja, jos Volantia vaaditaan tekemään niin lain tai oikeusprosessin nojalla tai jos Volant päättää oman harkintansa mukaan, että tällainen toiminta on tarpeen Volantin, kolmansien osapuolten ja muiden Sivustojen käyttäjien oikeuksien suojaamiseksi tai vastaamiseksi asiakaspalvelupyyntöönsi; tai

Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, johon suostut.

Volantin keräämiä henkilötietoja voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä Yhdysvalloissa, EU:ssa ja Norjassa.

TIETOJESI LUOVUTTAMINEN

Volant voi luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi tytäryhtiöille tai tytäryhtiöille ja kolmansille osapuolille, jotka Volant vuokraa tarjoamaan palveluja Volantin puolesta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tukipalvelut, verkkosivustopalvelut, myynninedistämismateriaalien, kilpailujen, arvontojen ja muiden tarjousten toimittaminen ja vastaaminen asiakkaiden kysymyksiin Volantin tuotteista ja palveluista. Nämä tytäryhtiöt ja kolmannet osapuolet voivat sijaita ulkomailla. Volant toimittaa kolmansille osapuolille vain ne henkilökohtaiset tiedot, joita he tarvitsevat palvelujen toimittamiseksi Volantille ja/tai Volantin puolesta. Volant ei luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin ilman etukäteistä suostumusta.

HENKILÖTIETOSI SÄILYTTÄMINEN

Volant säilyttää antamiasi henkilötietoja sovellettavien lakien mukaisesti. Volant ryhtyy kuitenkin kohtuullisiin toimiin tuhotakseen tai tehdäkseen tunnistamattomaksi hallussaan olevat henkilötiedot pysyvästi, jos niitä ei enää tarvita Volantin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin.

VALINTA- JA OPT-OUT-ASETUKSET

Volant ei kerää henkilökohtaisia tietojasi muuhun tarkoitukseen, kuin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et halua vastaanottaa sähköpostiviestejä Volantilta (lukuun ottamatta erityisesti pyytämiäsi tietoja, tuotteita tai palveluita), voit peruuttaa tällaisen viestinnän milloin tahansa jokaisessa sähköpostissa olevan linkin avulla, jonka Volant lähettää sinulle. Jos et halua vastaanottaa mitään muuta viestintämuotoa Volantilta, voit peruuttaa tällaisen viestinnän tilauksen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse.

PÄÄSY JA KORJAUS

Volant ryhtyy kohtuullisiin toimiin varmistaakseen hallussaan olevien henkilötietojen paikkansapitävyyden, täydellisyyden ja ajantasaisuuden. Kirjallisesta pyynnöstäsi, jollei tietyistä laissa säädetyistä poikkeuksista muuta johdu, Volant ilmoittaa sinulle henkilötietojesi olemassaolosta, käytöstä ja paljastamisesta ja antaa sinulle pääsyn kyseisiin tietoihin tai pyytää niiden poistamista. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme tai menettelyistämme tai jos uskot, että Volantin hallussa olevat henkilötiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajan tasalla, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan alla annetun osoitteen avulla. Jos pystyt toteamaan, että tiedot eivät ole paikkansapitäviä, täydellisiä tai ajantasaisia, Volant ryhtyy kohtuullisiin toimiin tietojen oikaisemiseksi niin, että ne ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia.

PÄÄSY- JA KORJAUSPYYNTÖ, KYSYMYKSET TAI KOMMENTIT

Volant suostuu vastaanottamaan tätä tietosuojakäytäntöä liittyviä kysymyksiä ja kommentteja. Henkilötietojesi saamista ja korjaamista koskevat pyynnöt sekä kysymykset tai kommentit tulee lähettää sähköpostitse: support@volant.no